Szemüveg készítés, javítás

Szemvizsgálat - látás ellenőrzés

Kérjen időpontot e-mailben vagy telefonon! Várjuk jelentkezését!

Szemüvegkészítés

A legkorszerűbb technológiával csiszoltatjuk be nálunk megrendelt szemüvegét a lehető legrövidebb határidőn belül, garancia vállalással.

Szemüvegkeretek

 • fém keretek

 • damilos keretek

 • műanyag keretek: változatos színekben, extrém formákban is a hagyományos modellek mellett

 • titánium keretek - legnagyobb előnyei: nehezen törik, antiallergén, könnyű kényelmes  viselet

 • fúrt - keretnélküli keretek: az arcon alig észrevehető, könnyű, kényelmes viselet

Szemüvegjavítás

Eldeformálódott keretek lehetőség szerinti beállítását, javítását, igazítását; eltört fémkeretek forrasztását, csavarok pótlását  vállaljuk.
 

Keretválasztási szempotok

 • optikai szempontok: a dioptria, a szemüveglencse típusa és a pupillatávolság határozza meg

 • anatómiai szempontok: orr- arc- fejforma

 • allergia szempontok: kizárólag műanyag vagy titánium keret alkalmas

 • esztétikai szempontok

Segítünk abban, hogy az Ön ízlése és optikai paraméterei alapján a legideálisabb szemüveget készíthessük el.

Üzletünkben kiváló minőségű, márkás, és viszonylag olcsóbb árfekvésű szemüvegkeretek közül válogathat.

Szemüveglencsék

Bővebben a Lencsék menüpont alatt olvashat lencse típusok áttekintéséről, azonban mennyiségi okok miatt, csak tájékoztató jellegű összefoglalást talál. Mindenki számára a személyes igényei apalján, szakszerű tanácsadás segítségével ajánlott kiválasztani a számára ideális lencsét.

Egyfókuszú lencsék

 • műanyag, polycarbonát vagy üveg alapanyag

 • vékonyított vagy normál vastagság

 • a legkorszerűbb felületkezelés és felületvédelem

Olvasó és munkaszemüvegek

Irodai és más beltéri munkát végző dolgozók komfortérzetét nagymértékben javítja a speciálisan erre a célra kifejlesztett szemüveglencsékkel elkészített szemüveg használata, ami nem csak egyetlen távolságra ad éles látást. A közeli olvasó távolságon kívül tökéletes látásélességet biztosít a monitorhoz és tárgyaló partner távolságára is (részletesebb leírás: Speciális Szemüvegek).

Multifokális lencsék

A legtökéletesebb megoldást kínálja. Minden távolságra tökéletesen éles látást biztosít a multifokális vagy progresszív lencse. Legújabb technológiai fejlesztéssel, egyéni használatnak megfelelően kiválasztva, egyedi gyártással, természetes, kiegyensúlyozott látást biztosít minden távolságra.

UV sugárzás ellen védő lencse az Essilortól

Az Essilor, a világ vezető szemüveglencse gyártója bemutatta legújabb, áttörő fejlesztését a Crizal UV szemüveglencsét, amely magasabb szintű UV védelmet biztosít minden eddigi lencsénnél. 

Színes lencsék

Dioptriás napszemüveg az Ön igényeinek megfelelően, egyedileg gyártott lencsével, UV védelemmel, speciális színekkel, akár extrém színezéssel, nagy polarizált lencsével is készíthető.  

Üzletünkben elsősorban Essilor lencsék közül választhat. A legjobb megoldás a napvédelemre!

Xperio polarizált lencsék

A polarizált lencsék kiküszöbölik a kellemetlen csillogást a tökéletes látáskomfort érdekében.

Színezett lencsék bármilyen intenzitású napsütésben, a természetes színek megőrzésével.

Ahogy bőrünket napvédő krémmel védjük a napsugárzástól, úgy szemünket is érdemes megfelelő védelmet nyújtó színezett lencsékkel védeni.

Az Xperio lencsék a legelegánsabb Essilor design-t kombinálják a megfelelő polarizált szűrővel, ami útjába áll a vakító fénynek. Így a hagyományos lencsékkel ellentétben tökéletes látáskomfortot és látásminőséget nyújtanak.

Az Xperio lencsék színek, alapanyagok és lencsetípusok (egyfókuszú és multifokális) széles választékában elérhetők.

Xperio színek – 3 változatban:
 
 

 

Suntints

Fiziológiás szín technológia: A színezett lencséjű napszemüvegek megvédik a szemet a vakító csillogástól, de legtöbbjük megváltoztatja a színérzékelést. A színtorzítás nő a lencse színének intenzitásával és legjobban a CE 3 és CE 4 osztályú napszemüveg lencséknél jellemző.

Elérhető színek

 

BeautyEyes

Trendi átmenetes színek városlakóknak!

 

ActivLife Sport SOL-utions

Különleges lencsék sportoláshoz a nagyobb kontrasztélmény érdekében.

A környezetünkről gyűjtött információk 80%-a a látásunkon keresztül érkezik. Ezért a kontraszt megfelelő érzékelése különösen fontos bizonyos tevékenységek során, a lehető legjobb teljesítmény érdekében.

A Sport SOL-utions 6 féle színezést nyújt, melyeket kifejezetten mintegy 20 féle sporttevékenységhez fejlesztettek ki. Ezek a színek az Airwear lencsékre rendelhetőek, melyek vékony, könnyű és kiemelkedően ütésálló lencsék.

MedicalVision

Airwear Melanin: A nap káros hatásainak megelőzésére és szemkörnyéki ráncok ellen

Szemészeti terápiás szűrők - Szemproblémákkal küzdők számára

Speciális szemészeti terápiás szűrők

UV fény hatására sötétedő lencsék

A Transitions VI lencséket azoknak a Vásárlóinknak ajánljuk akik többre vágynak egy átlagos szemüvegnél, és nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy lencséjük gyorsan alkalmazkodjon a fényviszonyokhoz. A Transitions VI napfényre sötétedő lencsék rendkívül gyors sötétedési intenzitásuknak köszönhetően lehetővé teszik a változó fényviszonyokhoz való hihetetlenül gyors alkalmazkodást. A legjobb teljesítményt nyújtó, legmagasabb szintű látáskomfortot és védelmet biztosító napfényre sötétedő szemüveglencsék.

A Transitions XTRActive új alkalmazkodó lencsék, melyek kültéren extra sötétre színeződnek, gépkocsiban is használhatók és beltérben kellemes világos árnyalatot vesznek fel.

Speciális szemüvegek

Monitorszűrős védőszemüvegek készítése

Napjainkban jó néhányan dolgoznak irodában számítógép előtt, intenzív közeli munkát végezve. Így szemük fokozott terhelésnek van kitéve. Ha a közeli korrekció nem megfelelő, illetve a szemüveg nem alkalmazkodik a különböző távolságokhoz, akkor a szem gyorsan elfárad, bepirosodik, hamarabb lép fel fáradtság, rossz közérzet. Amennyiben irodai munkát végez lencsekínálatunk között garantáltan megtalálja ideális megoldást. Cégeknek monitorszűrős szemüvegek készítését vállaljuk kedvezményekkel.

Napszemüvegek

Divatos, márkás napszemüvegek polaroid lencsével!

Dioptriás szemüvegen felül hordható napszemüveg.

Az UV sugárzástól védeni kell szemünket. A felerősödött UV sugárzás több szembetegséggel is kapcsolatba hozható. Megfelelő napszemüveggel megvédheti szeme világát!

Üzletünkben kapható napszemüvegek mindegyike garantáltan a szabványnak megfelelő 100% UVA UVB szűrővel van ellátva, így tökéletes védelmet biztosít szemének.

A polarizált alapanyagú lencsékből készült napszemüvegek a káros UV sugarak szűrésén túl még azzal az előnnyel is bírnak, hogy semlegesítik a vizes úttestről, vízfelszínről és hóról visszaverődő csillogást. A visszatükröződés megszüntetésével a látás kontrasztosabb. Viseletük ajánlott autóvezetéshez, szabadtéri sporthoz is.

Dioptriás napszemüvegek készítése

Dioptriás napszemüveg az Ön igényeinek megfelelően, egyedileg gyártott lencsével, UV védelemmel, speciális színekkel, akár extrém színezéssel, nagy polarizált lencsével is készíthető.

A tökéletes választáshoz, szaktanácsadással állunk az Ön rendelkezésére!

Kontaktlencsék

Havi viseletű szilikon-hidrogél kontaktlencsék

Ahhoz, hogy a kontaktlencse viselése során egészséges maradjon a szeme, oxigénre és megfelelő mennyiségű nedvességre van szükség. A szilikon-hidrogél kontaktlencse nagymennyiségű oxigént juttat a szaruhártyához, lehetővé téve ezzel az alkalmankénti benne alvást is. A lélegző kontaktlencsékkel szeme halványabb, csillogóbb és egészségesebb marad.

 

Napi viseletű kontaktlencse

A legújabb fejlesztésű napi viseletű kontaktlencsék a nap végéig extra kényelmet biztosítanak. Nem szárad a szem, elegendő nedvesítést biztosít légkondícionált helyen, számítógépes munka közben is. Egyszer használatos, így nincs szükség tárolásra, tisztításra. Minden nap új tiszta lencse kerül a szemre, utazáshoz, nyaraláshoz praktikus.

Színes, extrém kontaktlencsék

Színes, extrém kontaktlencsék dioptria nélkül rendelhetők! A szem színének megváltoztatására, alkalmakra, party-kra extrém külsőt kölcsönöz viselőjének!

 

 

Tanácsadás

Szakmai segítségnyújtás a megfelelő szemüvegkeret, szemüveglencse illetve kontaktlencse kiválasztásában.

Garancia

Szemüvegkereteinkre 1 éves teljes körű garanciát vállalunk rendeltetésszerű használat esetén. Szemüveglencsék felületkezelésére 2 éves garanciakártyát adunk. A garanciaigény a lencse használatára és tisztítására vonatkozó szabályok betartása esetén érvényesíthető.

Egyéb

Bankkártyás fizetés

Szép kártya elfogadóhely

Törzsvásárlói- és, diákkedvezmények

Egészségpénztár-kártya elfogadóhely ( Medicina, Mkb, Otp)


Rugalmas nyitvatartással, széles választékkal, szaktudással és megbízható minőséggel várjuk Önt! Biztosak vagyunk abban, hogy közösen megtaláljuk az Ön igényeinek és pénztárcájának legmegfelelőbb szemüveget!

Szemüvegkeretek, kontaktlencsék és kiegészítők széles választékban kaphatóak, kérésre rendelhetőek nálunk! Többféle kontaktlencse folyadék és kontaktlencse típus,Szemüvegkészítés és javítás, Számítógép előtt dolgozóknak speciális védőszemüveg, Fényre sötétedő szemüveglencsék, Dioptriás napszemüvegek!

Smaragd Optika Kft.

 • 1138. Budapest,
  Népfürdő utca 19/F.
 • +36 20-318-72-75
 • info@smaragdoptika.hu
 • Zárva