Lencse választék > OptiFOG réteggel ellátott páramentes lencsék

Ár:
14 990,- Ft-tól

 

OptiFOG

A PÁRÁSODÁS SOK GONDOT OKOZ

Változó környezeti viszonyok: amikor a kinti hidegből meleg helyiségbe lépünk, vagy klimatizált, hideg helyiségből meleg és párás időbe megyünk ki.

A szabadban: sportolás közben – pl. futás, kerékpározás, tenisz közben kimelegedve.

Beltérben: meleg étel-ital fogyasztásakor, főzés közben és a mosogatógép vagy a sütő kinyitásakor.

Munka közben: a szemüveg párásodása minden esetben zavaró, különösen életmentő és nagy precizitást igénylő munkavégzés közben, mint pl. az orvosoknál operáció közben vagy a tűzoltóknál mentés és oltás közben.

AZ OPTIFOG LENCSÉK LEGYŐZIK A PÁRÁT 

A MEGOLDÁS :

Az Essilor OPTIFOG lencsék olyan ÚJ generációs szemüveglencsék, amelyek egyedülálló páramentesítő hatású réteggel vannak ellátva, amely megelőzi a párásodást.

A pára sok apró vízcseppből áll. Az OPTIFOG réteg a lecsapódott páracseppeket egyenletes vízfilmmé alakítja a lencse felszínén, amely viselője számára nem érzékelhető, így megelőzi a kontraszt-csökkenést és a vízcseppek képtorzító hatását.

EGYSZERŰ HASZNÁLAT!

  

 

  1. Tisztítsuk meg alaposan az OPTIFOG lencséket és rázzuk fel jól az OPTIFOG Aktivátort

  2. Cseppentsünk 1-1 cseppet az OPTIFOG lencsék mindkét oldalára

  3. Finoman törölgessük meg a lencsék felületét az OPTIFOG Aktivátorhoz mellékelt mikroszálas törlőkendővel, ügyelve arra, hogy a folyadék a lencse teljes felszínét beborítsa

AZ EREDMÉNY: hosszantartó páramentes és tiszta látás!

Megjegyzés: minden vizes alapú folyadék eltávolítja az OPTIFOG Aktivátort az OPTIFOG lencsékről, ezért ilyenkor újra fel kell vinni.


Rugalmas nyitvatartással, széles választékkal, szaktudással és megbízható minőséggel várjuk Önt! Biztosak vagyunk abban, hogy közösen megtaláljuk az Ön igényeinek és pénztárcájának legmegfelelőbb szemüveget!

Szemüvegkeretek, kontaktlencsék és kiegészítők széles választékban kaphatóak, kérésre rendelhetőek nálunk! Többféle kontaktlencse folyadék és kontaktlencse típus,Szemüvegkészítés és javítás, Számítógép előtt dolgozóknak speciális védőszemüveg, Fényre sötétedő szemüveglencsék, Dioptriás napszemüvegek!

Smaragd Optika Kft.

  • 1138. Budapest,
    Népfürdő utca 19/F.
  • +36 20-318-72-75
  • info@smaragdoptika.hu
  • Zárva