Lencse választék > Starlite lencse

Noptiker megújult, minden körülmények között lelkes és hozzáértő csapata a garancia arra, hogy nagy áttörés várható a Starlite márkában. Az új folyamatok gördülékeny és gyorsabb betanulásának érdekében, az utóbbi időben olyan munkatársakkal bővítették létszámukat, akik éveken át dolgoztak hasonló technológiával. A gyártási folyamat eddig manuálisan végzett feladatait, ezentúl automatizált megoldások segítik, amik jelentősen csökkentik egy rendelés legyártásához szükséges időt. A nagy léptékű technológiai fejlődés sokkal hatékonyabb, gyorsabb és pontosabb gyártást tesz lehetővé. A Noptiker ezzel a beruházással elérte, hogy a Starlite szemüveglencsék teljes palettája itthon készüljön a lehető legrövidebb időn belül, legyen szó hagyományos vagy freeform gyártásról.


Rugalmas nyitvatartással, széles választékkal, szaktudással és megbízható minőséggel várjuk Önt! Biztosak vagyunk abban, hogy közösen megtaláljuk az Ön igényeinek és pénztárcájának legmegfelelőbb szemüveget!

Szemüvegkeretek, kontaktlencsék és kiegészítők széles választékban kaphatóak, kérésre rendelhetőek nálunk! Többféle kontaktlencse folyadék és kontaktlencse típus,Szemüvegkészítés és javítás, Számítógép előtt dolgozóknak speciális védőszemüveg, Fényre sötétedő szemüveglencsék, Dioptriás napszemüvegek!

Smaragd Optika Kft.

  • 1138. Budapest,
    Népfürdő utca 19/F.
  • +36 20-318-72-75
  • info@smaragdoptika.hu
  • Zárva