Lencse választék > UV fény hatására sötétedő lencsék

Ár:
26 000,- Ft-tól

 

A Transitions VI lencséket azoknak a Vásárlóinknak ajánljuk, akik többre vágynak egy átlagos szemüvegnél, és nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy lencséjük gyorsan alkalmazkodjon a fényviszonyokhoz. A Transitions VI fényre sötétedő lencsék rendkívül gyors sötétedési intenzitásuknak köszönhetően lehetővé teszik a változó fényviszonyokhoz való hihetetlenül gyors alkalmazkodást. A legjobb teljesítményt nyújtó, legmagasabb szintű látáskomfortot és védelmet biztosító fényre sötétedő szemüveglencsék.

26000Ft-tól

A Transitions XTRActive új alkalmazkodó lencsék melyek kültéren extra sötétre színeződnek, gépkocsiban is használhatók, és beltérben kellemes világos árnyalatot vesznek fel.     

26000Ft-tól

 


Rugalmas nyitvatartással, széles választékkal, szaktudással és megbízható minőséggel várjuk Önt! Biztosak vagyunk abban, hogy közösen megtaláljuk az Ön igényeinek és pénztárcájának legmegfelelőbb szemüveget!

Szemüvegkeretek, kontaktlencsék és kiegészítők széles választékban kaphatóak, kérésre rendelhetőek nálunk! Többféle kontaktlencse folyadék és kontaktlencse típus,Szemüvegkészítés és javítás, Számítógép előtt dolgozóknak speciális védőszemüveg, Fényre sötétedő szemüveglencsék, Dioptriás napszemüvegek!

Smaragd Optika Kft.

  • 1138. Budapest,
    Népfürdő utca 19/F.
  • +36 20-318-72-75
  • info@smaragdoptika.hu
  • Zárva